Levering og betingelser

Levering:

  1. Afhentning på lager adresse: Gammel Skovvej 128, 4420 Regstrup.
  2. Ring og hør for aftale da vi jævnligt køre rundt til stævner/ture og kan medbringe vare.
  3. Levering billigst muligt.

Alle ordrer tillægges fragtomkostninger og forbrud af imbalage i forhold til vægt eller volumen. På ordrebekræftelse fremgår fragtpris, eller send mail forinden køb og få tilbud på levering.

 

Levering og modtagelse af varer:

Konstateres skade på den modtagne forsendelse skal dette anmeldes til den fragtansvarlige ved ordremodtagelsen og inden emballagen brydes.

Konstateres fejl og mangler på det fremsendte kontaktes Alu-spring straks.

Reklamation skal være oplyst senest 2 dage efter modtagelse af varen.

Returnering af varer kan kun ske ved forudgående aftale med Alu-spring

Godtgørelse af fragt/forsendelse afgøres af Alu-spring alene.

 

Fortrydelsesret

Ved forbrugerkøb ydes 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du – mod forventning – et køb, kan du returnere varen til vores lager efter aftale med Alu-spring. Vi anbefaler at man aftaler med os på hvilken måde varerene returneres. Varer der har været  anvendt tages ikke retur. Du har pligt til at returnere varen i original emballage og i samme stand og mængde, som den er modtaget.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen, således at Alu-spring holdes skadesløse.

 

Garanti/reklamation:

Der gives efter købeloven for forbrugerkøb en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen.

 

Når du ønsker at reklamere over et produkt bedes du rette henvendelse til os via email eller telefon. Ved returnering af varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken: Retur og altid huske at medsende kopi af faktura, samt  årsag til returneringen  evt. fejlbeskrivelse.

 

Såfremt du sender et produkt til os, som viser sig ikke at være behæftet med en mangel,  er vi nødsaget til at tage et gebyr på kr. 200,- pr. påbegyndt  time til dækning af udgifter i forbindelse med og undersøgelse af produktet. Hertil kommer udgifter til forsendelse.

 

Betalings-betingelser: Alle priser er i DKr. incl. moms + leverings omkostninger.

Varer kan ikke betales med kreditkort. Derimod bedes du vælge en af følgende betalingsmetoder:

  1. Faktura: med totalpris incl. fragt mm. sendes pr. mail. Her er anført kontonummer hvortil betaling skal ske til. Når vi har registreret din betaling afsender vi de bestilte varer.
  2. Kontant: kun ved afhentning.

 

 

Ejendomsforbehold:

Alu-spring forbeholder sig ejendomsretten til det købte, indtil hele fakturabeløbet er betalt.

 

Udland:

Al forsendelse til udlandet kan kun ske mod forudbetaling.

 

Forbehold:

Der tages forbehold for tryk / taste fejl og udsolgte vare.

 

Alu-spring
V/Anders Pedersen
Gl.Skovvej 128
4420 Regstrup